Bilkent PhilFest’22

4 Ekim 2022, Salı, 14:00

Yoğun başvuru nedeniyle Bilkent Üniversitesi dışından katılım kotamızı doldurduk. Kayıtlarımız kapanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Tüm öğrencilerimizi Bilkent Philfest’22 Felsefe Şenliği’ne bekliyoruz.

Şenliği Bilkent Merkez Kampüs’te (Mayfest alanında) gerçekleştireceğiz. 14:00 – 17:00 arasında şenliğin sahne alanında kısa söyleşiler ve sunumların ardından 17:00’da Pelin Dilara Çolak (Dilozof) ile felsefe içerik üreticisi olarak felsefenin toplumumuzda algılanışı konusundaki deneyimleri ve felsefeye kişisel yaklaşımına dair bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Sonrasında, ödüllü yarışmalarımızın ve ödül törenimizin ardından 19:30’da bir film gösterimimiz olacak (“Soul”/2020/Pixar).

Katılım sağlayacak yayınevi, dernek ve topluluk stantları ve programa dair ayrıntılı bilgi için şenlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

Bilkent PhilFest’22 Felsefe Şenliği

Düzenleyenler: