3. Bilkent – Lykeion Lise Felsefe Konferansı

Konferans Tarihi: 28 Ocak 2024 Pazar

Saat: 14:00-17:00

Konferans Platformu: Zoom

Konferansa izleyici olarak katılmak için kayıt olmak gerekmektedir. Kayıt tamamlandığında Zoom linki e-posta adresinize gönderilecektir.

Kayıt olmak için buraya tıklayınız.

Bilkent Üniversitesi Lykeion Lise Felsefe Konferansı, Lykeion Lise Felsefe Topluluğu ve Bilkent Üniversitesi Felsefe Bölümü ortaklığıyla düzenlenmektedir. Akademik konferans uzlaşımlarına uygun olarak, konferansımıza başvurular ortaöğretim kurumları ya da öğretmenler aracılığıyla değil, konuşmacı olmak isteyen öğrenciler tarafından bireysel olarak yapılmaktadır. Konferans sırasında görev yapacak oturum başkanlarının tamamı ve düzenleme kurulu üyelerinin çoğu lise öğrencisidir.

Konferans programı ve diğer detaylar için konferans sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

3. Bilkent – Lykeion Lise Felsefe Konferansı

More Future Events