Lykeion Lise Felsefe Konferansı

(Bilkent University Lykeion High School Philosophy Conference will be held in Turkish)

Konferans Platformu: Zoom

Konferans Tarihi: 30 Ocak 2022

Konuşmacılar İçin Son Başvuru Tarihi: 18 Kasım 2021

(Dinleyici olarak katılmak isteyenler için kayıtlar daha sonra açılacaktır)

Ağırlıklı olarak lise öğrencilerinden oluşan Lykeion Felsefe ekibi olarak, Bilkent Üniversitesi Felsefe Bölümü ortaklığıyla, Türkiye’nin ilk lise felsefe konferansını düzenlemekten mutluluk duyuyoruz.

Bu konferansı, “felsefe öğrenmenin en iyi yolu felsefe yapmaktır” anlayışıyla, felsefeyle ilgilenen ya da merak duyan lise öğrencilerinin fikirlerini özgür, akılcı, akademik bir ortamda paylaşmasını sağlamak, eleştirel düşünme ve tartışma becerilerini geliştirmek, felsefi görüş oluşturmalarına yardımcı olmak, ayrıca felsefi konularda entelektüel tatmin ve merak oluşturmak amacıyla düzenliyoruz. Hazırlık sınıfından 12. sınıfa kadar tüm lise öğrencileri bu konferansta konuşmacı olarak yer almak için başvurabilir.

Başvuru süreci ve konferansa dair ayrıntılı bilgiyi konferans sayfasında bulabilirsiniz:

More Future Events